Bedrijven


The Language Lab Talenservicewww.languagelab.nl »

Vertaalbureau The Language Lab is opgericht in 1993 door een bedrijfskundige en een doctorandus Engelse letterkunde. Op dit moment beschikken we over achttien interne medewerkers en zo'n 250 freelancers over de hele wereld waarmee we de meest uiteenlopende vakgebieden en taalcombinaties aankunnen. Onze klanten zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening en de ICT-industrie. Onze kracht ligt in het vertalen van financiële, publiciteits-, ICT-, marketing- en algemeen-zakelijke teksten.

Evalanwww.evalan.com »

Evalan is een innovatie bedrijf dat zich specialiseert in IoT-oplossingen – the “Internet of Things”. Bij deze toepassingen worden “things” gekoppeld aan het internet – variërend van voertuigen en machines, tot biervoorraden en apparaten waarmee patiënten zelfstandiger kunnen revalideren – met state-of-the-art communicatie technologieën. Met deze oplossingen kunnen klanten processen verbeteren, problemen voorkomen, kosten besparen en meer kennis krijgen over hun systemen.

Eén van Evalan’s oplossingen is bGrid, de basis voor een “smart building”. Deze oplossing bestaat uit een fijnmazig netwerk van draadloze sensoren (“sensor nodes”) die in een gebouw worden geïmplementeerd, om vier technische functies te vervullen. Met deze functies is het mogelijk om toegevoegde waarde te leveren aan het gebouw (energiebesparing, betere klimaatcondities, hogere bezettingsgraden, lagere onderhoudskosten) en aan de gebruikers (real-time lokaliseren van collega’s, vrije ruimtes en assets).

Voor meer informatie over Evalan en bGrid, zie www.evalan.com en www.bgridsolutions.com.

Bier&cO


http://www.bierenco.nl/

Bier&cO is een verkoop- en marketingorganisatie, gespecialiseerde in mooie dranken van over de gehele wereld – waarbij de nadruk ligt op ambachtelijke bieren. 

In Nederland zijn wij actief met Bierspecialisten die Horeca, Retail, Slijterijen en Supermarkten terzijde staan om een verrassend, gevarieerd en uitdagend bierassortiment aan hun klanten te bieden. Daarnaast opereren, onder de naam De Man van Drank en Bier&zO, een groep cash & carry groothandels en een web shop als direct onderdeel van Bier&cO. Buiten Nederland zijn wij de leidende exporteur van ambachtelijke bieren: voornamelijk in Europa distribueren en verkopen wij Amerikaanse en Nederlandse pareltjes. Onze oorsprong ligt in Amsterdam: ontstaan in het midden van de Jaren Tachtig vanuit de kraakscene, hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het aanwakkeren van de bierrevolutie in Nederland en daarbuiten. Zaten wij oorspronkelijk in een gekraakt depot, via een kantoor en loods in het Westelijk Havengebied hebben wij ons uiteindelijk in de Oranje-Nassaukazerne gevestigd. Van kraakpand tot kazerne: een mooiere bedrijfsevolutie is bijna niet denkbaar!

Van Essen advocaten


www.vanessen-advocaten.nl

U komt in aanraking met justitie. U ervaart stress en onzekerheid en heeft behoefte aan goede hulp en snelle informatie. Als strafrechtadvocaat begrijpen wij dit. Wij zijn daarom altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. We luisteren goed naar uw kwestie: wat is er aan de hand? Waarmee kunnen wij u helpen? Daarna gaan we direct over tot actie en geven u alle benodigde uitleg en advies.

In normale woorden, zonder onbegrijpelijke juridische taal. Onbevooroordeeld, discreet en betrokken. We gaan als u wilt mee naar het politiebureau, of mee naar de rechtszaal. Of geven een second opinion als u dit wenst. Met Van Essen Advocaten heeft u echte topadvocaten aan uw zijde. Want: wij vechten door waar anderen stoppen.

Wakker dierwww.wakkerdier.nl

Wakker Dier streeft naar een samenleving waar dieren met respect worden behandeld. Hierin horen veefabrieken niet thuis. Dieren dienen minimaal op een biologisch welzijnsniveau gehouden te worden. Dat houdt onder meer in dat ze naar buiten mogen, geen krachtvoer eten, meer ruimte hebben en geen onnodige ingrepen ondergaan.

Sawadee


http://www.sawadee.nl/

Al 30 jaar organiseert Sawadee avontuurlijke reizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Genieten van de indrukwekkende natuur en van de fascinerende cultuur. 

Voor een optimale beleving van een land maak je een wandel- of een fietstocht, een tocht per kameel, een ritje met het openbaar vervoer of bezoek je bijvoorbeeld een markt, hetgeen vaak garant staat voor onverwachte ontmoetingen. Op deze manier reis je er niet vluchtig langs, maar sta je er middenin! Sinds 2013 maakt Baobab onderdeel uit van Sawadee Reizen.

Beahuis & Bloemenhovekliniek


www.bloemenhove.nl

Beahuis & Bloemenhovekliniek bestaat sinds 1971.

Beahuis & Bloemenhovekliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Het bestuur en de directie van Beahuis & Bloemenhovekliniek werken volgens de Zorgbrede Governancecode, waarin de regels voor goed bestuur, toezicht en verantwoording zijn vastgelegd.

Pictoright


www.pictoright.nl »

Pictoright is een auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch vormgevers, fotografen en andere professionele beeldmakers.
Pictoright verdeelt collectieve vergoedingen, exploiteert primaire rechten, verleent juridische bijstand, fungeert als vraagbaak en zet zich in voor een betere auteursrechtelijke positie van beeldmakers.
Op originele foto’s, kunstwerken en ontwerpen rust bijna altijd auteursrecht: het recht van de maker om te beslissen wat met zijn werk gebeurt. Anderen mogen zijn beelden alleen met zijn toestemming publiceren en hij mag daar een vergoeding voor vragen. Het klinkt eenvoudig, maar de praktische uitvoering van het auteursrecht kent nogal wat haken en ogen. Pictoright helpt beeldmakers bij het uitoefenen van hun auteursrechten.Poort 80

PERSPECTIVE


www.perspective-research.nl/

Perspective is een Design Thinking research agency. 

Gespecialiseerd in ophalen van customer insights, redisign van customer journeys, propositie-ontwikkeling, strategie en trainingen (capacity building). We verbinden organisaties met hun klanten. Met slechts één doel voor ogen. Samen producten en diensten realiseren die het leven makkelijker, mooier en rijker maken. Perspective is Marketing Research & Analytics Bureau 2017.

YIRO

www.yiro.nl/

Yiro maakt online-tv. Als het even kan live, en altijd en overal te zien. Talkshows, interviews, reportages over uiteenlopende onderwerpen. Met veel aandacht en tijd voor mensen, ervaringen en meningen. De aanpak is simpel en transparant. Yiro pakt frisse ideeën op en gaan er gewoon mee aan de slag, met creatieve, gedreven mensen en efficiënte inzet van techniek. De eerste fase, waarin een globaal format als basis dient, is een proces van ontwikkeling en verbetering. Op basis van eigen inzichten, ideeën en kijkerservaringen. Zo wordt een programma in de praktijk getest en verbeterd, met meer aandacht dan met een eenmalige pilot mogelijk is. Als een programma wordt vervolgd, ligt er een bewezen format. Maar ontwikkeling en verbetering blijft een voortdurend proces.

Wereldkids

www.kindercentrumwereldkids.nl/

Met uitzicht op de meest toffe buren die je maar kunt bedenken, de dieren van Artis, bevindt zich in de monumentale voormalige Oranje-Nassau Kazerne De Sarphati: een ruime, verrassende buitenschoolse opvang. Naast de gezellige woonkeuken waar kinderen én ouders wat kunnen drinken is er nog veel meer te beleven op de BSO.

In de sportruimte kunnen de kinderen voetballen, boksen en lekker bewegen en in de chill-hoek juist relaxen of zichzelf terugtrekken om bijvoorbeeld een boek te lezen of huiswerk te maken.

Een band leren plakken, een houten puzzel maken, vogelhuisjes bouwen, schilderen, boetseren: bedenk het maar en de BSO medewerkers ondernemen het met de kinderen. De knutsel- en timmerwerf is dé plek waar kinderen in de muren mogen timmeren en verf mogen kliederen op de grond. De verfschorten hangen klaar: echt niets is hier te gek!

IES Abroad

www.iesabroad.org/

Met 130+ buitenlandse studieprogramma's en 34 locaties wereldwijd levert IES Abroad een totaalpakket als het aankomt op studeren in het buitenland.